Hozzájárulok ahhoz, hogy a weboldalon viselkedésalapú/remarketing sütik fussanak.

 

Menü

Fizetés, szállítás

Fizetési módok:

- Személyes átvétel: Készpénzben a Szolgáltató üzlethelységében vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyen történő átvételkor: Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Felhasználó a Szolgáltató üzlethelységében vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyszínen fizeti meg a termék vételárát készpénzben. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

- Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal, vagy csomagpontra kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak, vagy a csomagponton teljesítse készpénzben, vagy bankkártyával a megrendelt termék(ek) átvételekor.

- Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

- Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

Szállítási költség (bruttó összegek):

Alapár: 1.390 Ft

Utánvét plusz díja :

  1.000 Ft-tól 20 000 Ft-ig 185 Ft;

20.005 Ft-tól 50 000 Ft-ig 264 Ft;

50.005 Ft felett ingyenes.

Ha az árut 14:00 óra után rendeli meg Felhasználó, az áru a rákövetkező napon történő megrendelésekkel együtt kerül feladásra, úgyhogy 4 nap múlva veheti át a csomagot! Ünnepnapokon nincs kiszállítás.